Til hovedinnhold

Hva kan vi hjelpe dere med?

Kvassheim Elektro har siden 1961 bistått næringslivet i Bergen og omegn med elektroinstallasjoner. Våre næringskunder får alltid personlig oppfølging, rask respons og høy kvalitet på installasjoner.

Vårt mål er å bistå næringslivet med trygge elektroinstallasjoner som skaper verdi og besparelser for den enkelte kunde. Uansett hva din bedrift trenger hjelp med så bistår vi med vår kompetanse innen elektro. Vi kan blant annet hjelpe dere med:

  • Belysning
  • Prosjektering
  • Nettverk og data
  • Ladeanlegg elbil
  • KNX-installasjoner
  • Internkontroll

Hvorfor benytte Kvassheim Elektro som din elektropartner?

Vi har en dyp forankring til vårt kjerneområde, og har de siste 60 årene bistått det lokale næringslivet med alt innenfor elektro. Kvassheim elektro har tatt vare på sine næringskunder ved å levere personlig service og høy kvalitet på installasjoner. Når du tar kontakt med oss skal du oppleve at vi responderer raskt og du blir prioritert. Vi er en elektriker du kan stole på!

Kvassheim Elektro er medlem av EL Proffen, og det gir våre kunder en del gode fordeler. Som en fast kunde av oss med serviceavtale får du tilgang til et system hvor dere har full oversikt over kontroller som har blitt utført, materiell som har blitt bestilt, avvik, reparasjoner og vedlikehold. På denne måten kan du være trygg på at det elektriske anlegget til bedriften følger myndighetenes krav.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi ser frem til å høre fra dere!