Send oss en forespørsel

Easee lader til elbil – Kampanje – Enova støtte

Kvassheim Elektro AS leverer smarte løsninger for lading av din elbil, både til hjemmebruk og i større anlegg.

Markedets smarteste lader til elbil

Vi leverer det vi mener er markedets beste lader. Den fungerer perfekt enten som hjemmelader, i borettslag eller i et større anlegg for bedrifter. Laderen kan benyttes av alle elbiler, og inneholder en rekke smarte funksjoner slik at lading kan tilpasses variasjonene i strømprisen. Laderne har støtte for Tibber, og nå kan kjøper få støtte fra Enova.

Zaptec og Easee sine ladeløsninger er spesielt tilpasset borettslag og sameier og gir beboerne full oversikt over strømforbruket. Lademulighet for elbil i borettslag og sameier øker verdien på boligene betraktelig og gir samtidig økt sikkerhet.

Våre løsninger passer til alle elbiler.

 

KAMPANJE: Ved bestilling innen 30.11.2022 tilbyr vi Easee sin ladestasjon fra kr 14.990,- ferdig montert.

Kontakt oss på epost post@kvassheim-elektro.no eller på telefon 55982080 for avtale.

Easee sin ladeløsning gir deg tilgang på banebrytende teknologi som lader elbilen når strømprisene er lavest.

Våre kunder kan fritt velge Tibber som strømleverandør. Et nyttig tilleggsprodukt er Tibber Pulse som måler strømforbruket i sanntid. Lader du med strøm gjennom Tibber garanterer vi at du oppnår lavere pris på strømmen til bilen din.

 

ENOVA STØTTE:

Enova innførte i februar 2022 en ny støtteordning for smart strømstyring. Ordningen går ut på at du kan få dekket 35% av investeringen, inntil 10.000 kroner, fra Enova når du skaffer deg smarte styringssystemer for hjem eller fritidsbolig.

Se vilkår her: https://www.enova.no/privat/alle-energitiltak/smart-stromstyring/

Ta kontakt